Supă cremă de legume coapte
eCuisine.ro vă recomandă să încercaţi o supă cremă delicioasă.
Ingrediente:
1 kg roșii
3-4 ardei capia
2 morcovi
1 pătrunjel rădăcină
½ țelină
sare
piper
ulei.
Mod de preparare:
1.Spală legumele în coajă și taie în patru roșiile, morcovii, țelina și pătrunjelul rădăcină pe lung, în fâșii.
2.așază legumele pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, pune lângă și ardeii capis, presară sare și piper deaupra și dă la cuptr pentru o oră sau mai puțin (legumele să fie coapte).
3.Curăță ardeii de coajă și semințe și pune-le într-un blender împreună cu legumele strecurate de supă.
4.Zdrobește-le de câteva ori, diluează cu apă plată și asezonează cu sare și piper prospăt măcinat.
5.Servește supa-cremă de legume coapte cu frigărui de mozzarella și crutoane de pâine.
Comentariile portalului
Și de votat cine-i votează? Eu aș vrea să-l votez pe Falcă. Cu el la primărie Aradul a " înflorit "
Faur dintr-un ilustru necunoscut secretar de comuna la Petris a devenit jurnalist, unde in scurt timp a devenit lingau a lui Falca pe la televiziunile de casa. Apoi Falca l-a (...)
==NORMALITATE == E LA NIVELUL OLTENIEI SI A BARAGANULUI == SCARBA MI E DE FANARIHOTZII LOCALI ==