La aproape 50 de ani, Pamela Anderson este noua imagine a lenjeriei Coco de Mer | FOTO

  de - | 11 aprilie 2017, 4:50 AM | Beauties

  0

  În doar trei luni va împlini 50 de ani, însă Pamela Anderson este hotărâtă să demonstreze lumii întregi că și la această vârstă este o bombă sexy. Fostul star Baywatch a apărut într-o ședință foto incendiară, în care a pozat în lenjerie intimă provocatoare.

  Actrița cu care fiecare teenager din anii ’90 avea măcar un poster pe perete cu faimosul ei costum de baie roșu, s-a reinventat la 49 de ani și le arată tuturor că e la fel de sexy precum în primii ani de carieră. Ea a fost aleasă de către brand-ul Coco de Mer pentru campania de promovare a noii colecții.

  C8_DiEnV0AIIC43 C8gUpusUMAAvBPO C8hUD4KXUAAQ17u C8qJ2SOVwAAUfcr C8zNgArXgAAJJW9 C85mnSQVwAEZmCt pamela-anderson-coco-de-mer-01-695x463 pamela-anderson-coco-de-mer-02 pamela-anderson-coco-de-mer-05 pamela-anderson-coco-de-mer-021 pamela-anderson-coco-de-mer-051

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad