luni, 20 mai, 2024

Special Arad Logo

  Copiii de la Tiger Arad au cucerit 21 de titluri naționale la karate

  de Dan Lazăr | 10 aprilie 2024, 8:55 AM | Sport | Știri Arad | Undeva

  0

  Club Tiger Karate Arad a participat, la sfârșitul săptămânii trecute, la Mediaș la Campionatul Național de Karate WUKF pentru copii. Au participat 667 de sportivi de la 54 de cluburi din toată țara.

  Sportivii arădeni de la clubul amintit au avut o evoluție bună cucerind 24 de medalii, dintre care nu mai puțin de 11 titluri naționale.

  Protagonistii acestor frumoase rezultate sunt: Iepure Matei, Picler Diana, Rednic Sofia, Ruja Patrick, Stana Emanuel, Tipei Tudor, Gros Alexandru, Lăpușneanu Andrei, Kovacs Robert, Apreutesei Ovidiu, Sepetan Darius, Stanciu Maria, Stanciu Ioana, Dochia Alexandra, Toth Aron, Ierima Matei, Savici Mara, Dragoi Annemarie și Miruna Mihuța, asistați de Adrian Mesesan, Marcos Melissa și Meseșan Liviu.

  „Felicitări tuturor și mulțumesc părinților care sunt mereu alături de noi și ne susțin necondiționat”, a ținut să precizeze președintele CS Tiger Arad, sensei Liviu Meseșan.

  În clasamentul pe medalii, CS Tiger Arad a ocupat locul 4, cu 11 de aur, 4 de argint și 9 de bronz, după CS Samurai Turda (13 de aur), Palatul Copiilor Cluj-Napoca (12 de aur) și CS Hayashi Activ  Florești(11 de aur, 9 de argint și 13 de bronz).

  Citește și: Sport Club Tiger Arad, prima poziție în clasamentul cluburilor la Cupa „Hara” din Sighișoara

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.