Update Informațiile apărute pe Special Arad și Grupul Radar au dus la găsirea automobilului furat

  de - | 1 august 2016, 9:50 AM | Recomandările editorilor | Şagu | Știri Arad

  1

  Știri Arad. Nu are nevoie de ajutor să-și găsească animalul de companie dispărut. Are nevoie de orice detaliu pentru a-și putea recupera mașina care i-a fost furată de lângă casă. Păgubitul, un arădean, Raoul Moise, a povestit pentru Special Arad: „S-a întâmplat între ora 3:40 și 6 sâmbătă seara, în localitatea Șagu, mai exact pe ultima stradă înainte de ieșirea spre Timișoara, după ce bunicul meu a plecat la muncă. Mașina a fost parcată în fața porții. Hoțul se pare că a intrat în casă pe geamul din spate, geamul de la bucătărie. Am văzut urme de degete pe geam, individul având mănuși textile și urme de noroi pe perete și pe jos în bucătărie. Cheia a fost în sufragerie, iar pe lângă aceasta a mai furat și ceva bani. Chestia cea mai nașpa este că actele, talonul și ceva carduri au fost în mașină, într-un portofel aflat în torpedou. Având benzina pentru a merge încă vreo 250 km, poate au ieșit din țară. Mi se pare că un adolescent a fost cel care intrat în casă, urmele de noroi fiind mici, iar persoana care a stat de “6” probabil a condus mașina”.

  Așadar, cine poate oferi detalii este rugat să o facă.

  masina furata

  UPDATE: Autoturismul a fost găsit astăzi pe Calea Radnei, la Calul Bălan. Un cititor al Special Arad, respectiv Radar Arad, a oferit informația că există o mașină care pare abandonată. Ulterior, astăzi, păgubitul s-a dus la fața locului, împreună cu poliția. „Este zgâriată rău că a fost prin câmp probabil. Cheile nu le-am găsit, asta fiind o problemă până când schimbăm sistemul”, ne-a spus proprietarul.

  Se pare că mașina a fost abandonată sâmbătă, lăsată cu farurile aprinse, fără benzină.

  Foto cu mașina (re)găsită.

  dacia logan

  Bogdan Chifor

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad