duminicã, 10 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  E taximetrist și a parcurs un milion de kilometri la volanul unei Dacia Logan!

  de Special Arad | 16 noiembrie 2020, 9:33 PM | Naţional

  0

  Un model Dacia Logan a ajuns celebru pe internet după ce a parcurs peste un milion de kilometri pe drumurile României. Șoferul este din Ialomița, face taximetrie, iar automobilul este din anul 2007.

  Matei Anastasie, din Slobozia, a dat kilometrajul unui Logan peste cap. De profesie taximetrist, el a parcurs cu mașina de trei ori distanța până la Lună.

  Inițial, despre mașină s-a aflat de pe Facebook, când au fost publicate câteva imagini cu kilometrajul din bord, care indica 999.999 kilometri, după care a ajuns la zero.

  După ce au aflat despre performanța mașinii, oficialii de la Dacia Romania l-au invitat pe proprietar la un service autorizat pentru a supune automobilul unor teste amănunțite.

  Spre surprinderea lor, mecanicii au confirmat kilometrii mașinii și spun că motorul este cel original, fără să fi fost segmentat vreodată. Mai mult, compresia era bună și egală în toate cele patru pistoane, iar cutia de viteze este de asemenea cea din fabrică.

  Citește toate detaliile cu click aici. Vezi și VIDEO

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.