„Extratereștrii secui” de la sZempöl Offchestra au detonat bună dispoziția în Flex (FOTO + VIDEO)

  de [email protected] | 21 ianuarie 2017, 4:33 PM | Cultură | Music

  0

  De ce „extratereștri”?
  Păi… vin din SF Gheorghe!
  😛

  Dacă-ți place Dubioza Kolektiv, Mahala Rai Banda, Goran Bregovic, Gogol Bordello, Lemon Bucket Orkestra sau (schimbând brusc placa) Depeche Mode și Kraftwerk, dar – în același timp – ești avid de sunete complet noi și, cel mai important, uiți cu desăvârșire de tâmpeniile șovine, n-ai cum să nu iubești sZempöl Offchestra! Dacă ai ratat concertul lor de aseară, dă-ți cu basca de pământ, scuip-o cu toată forța ta interioară și exterioară, înjură ceva indescifrabil în maghiară și roagă-l pe „Istenem” să îi vezi cândva LIVE. Nu vei regreta! 

  Avantgard-electro-balkan sau gipsy-drum’n’bass-jazz… indiferent cum denumim stilul, ceea ce au „produs” ardelenii de la sZempöl Offchestra vineri seara, în Club Flex, a fost o „beție” audio-vizuală și o zbenguială frenetică de zile mari. În ciuda temperaturii scăzute de afară și în ciuda spațiului mic, te simțeai, mai ales după-o înghițitură din țuica de prune (oferită chiar de către trupă), la un festival outdoor într-o noapte văratică, în jurul unui foc imens de tabără, în care s-au ars pe rug monotonia, prejudecățile și inhibițiile. Băieții stâlcesc puțin limba română („ora doi”, „una dintre cei mai buni” etc.)… dar sunt super-amuzanți și super-energici, super-prietenoși și super-veseli, și reușesc instant să-ți transmită entuziasmul lor fără limite. Iar rezultatul? O nebunie totală, un „hazibuli” scăpat de sub control… în care doar muzica contează!

  PS: Sonorizarea a fost excepțională în club. Din păcate acest lucru nu reiese atât de bine din înregistrarea video, drept pentru care ne cerem scuze. A fost beat aparatul 🙂

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.