sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  SRI angajează. Ce posturi sunt scoase la concurs

  de - | 2 mai 2024, 5:50 PM | Naţional

  1

  Serviciul Român de Informații (SRI) deschide înscrierile pentru mai multe oportunități de carieră în domeniul operativ/analitic, în perioada cuprinsă între 6 și 31 mai. Această poziție solicită indivizilor să își asume un rol crucial în colectarea informațiilor vitale pentru securitatea națională.

  Ofițerii operaționali SRI trebuie să fie capabili să obțină acces în medii cu importanță strategică și să identifice și să recruteze surse relevante. Mai mult decât atât, ei trebuie să fie extrem de atenți la detalii, capabili să descifreze semnificații subtile în informații care pot părea banale și să posede o înțelegere profundă a comportamentului uman și a limbajului non-verbal.

  Această poziție în SRI reprezintă o oportunitate de a servi țara într-un mod discret, dar esențial pentru securitatea națională, și solicită persoane pasionate de domeniul informațiilor și dedicați obiectivelor de protejare a intereselor naționale.

  „La baza activității se află abilitatea de a recruta o persoană și de a o convinge să furnizeze informații importante.”, menționează descrierea de pe site-ul instituției, notează stiripesurse.ro

  Ofițerul analist ocupă un rol complementar, dar la fel de crucial în cadrul Serviciului Român de Informații (SRI). Ei sunt responsabili pentru analiza detaliată a informațiilor colectate de către ofițerii operaționali, cu scopul de a identifica schimbările și tendințele în evoluția amenințărilor. Prin examinarea atentă a acestor date, ofițerii analiști dezvoltă scenarii alternative și evidențiază implicațiile acestor tendințe pentru a sprijini strategiile de securitate și planurile de acțiune ale SRI.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. = NICI DRK NU SE MAI BAGA MERCENAR LA STAPANIRE . OM FARA MESTESUG FARA DUMNEZEU == TINERE FI INTELIGENT – HARROW -LONDRA TE ASTEAPTA –22 MII ROMANI COMPACT –ESTI CA LA CLUJ == IN TOATA LONDRA LUCRA PESTE 600.000 ROMANI – UN JUD MARE CA TIMIS – FI INTELIGENT

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.