Cristi Man, tatăl lui Dennis: „Doar Roli Nagy e de vină!”

  de Lucian Dănilă | 21 octombrie 2015, 3:04 PM | Sport

  0

  Cristi Man, tatăl fotbalistului Bătrânei Doamne Dennis Man, este antrenorul grupării din Liga a 4-a arădene Glogovăț. Acesta a trăit foarte intens partida pe care echipa sa a pierdut-o în fața formației UTA II, sâmbătă pe teren propriu.

  Înainte cu câteva zile de acest meci, Man senior spunea că „ar fi culmea să joace Dennis și sămă bată el…” Am mai văzut asemenea caz în sezonul trecut, atunci când Dani Bulza, pe atunci la UTA II, a marcat contra grupării din cermei, echipă prezidată de tatăl acestuia, Petre Bulza.

  Dennis nu a jucat în acest meci. Nu a evoluat nici pentru prima echipă în meciul cu Reșița pentru că a fost convocat la lotul național de juniori pentru o dublă cu Moldova, alături de colegul său, Copaci.

  A jucat, însă, Dumitru Copil. Iar acest lucru s-a simțit foarte mult în economia partidei. Copil a marcat golul egalizator, apoi a dat un „assist” pentru Murakami la golul de 2-1 pentru UTA II, pentru ca la ultima fază a jocului să înscrie golul victoriei.

  Vădit afectat de faptul că echipa sa a pierdut la ultima fază a jocului, Cristi Man a avut puterea să și zâmbească: „Doar Roli Nagy e de vină. Dacă îl folosea pe Copil măcar zece minute la echipa întâi nu avea drept de joc cu noi. Așa, Roli nu l-a băgat, Copil a jucat contra noastră și ne-a și bătut…”, spunea în glumă fostul jucător al echipei Strungul din anii 90.

  UTA II, formația pregătită de cuplul Dan Stupar – Adi Ungur, a învins la Vladimirescu, astfel că Glogovăț rămâne cu o singură victorie în acest sezon.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.