InclusivComunicat Ilie Cheşa, consilier local municipal PSD Arad

  de - | 4 octombrie 2017, 2:35 PM | Inutile

  0

  Consilierul local PSD Ilie Cheşa se întreabă ce tip de logică îl animă pe Gheorghe Falcă când determină şi tolerează ca drumurile şi trotuarele Aradului să fie făcute şvaiţer şi asta în 8 cartiere concomitent. Orasul arată la propriu ca după bombardament iar perspectivele nu sunt deloc încurajatoare, opinează consilierul social democrat.

  „Este suficient să intri pe mediile de socializare pentru a te lovi de comentariile îndreptăţite ale arădenilor care se revoltă de ceea ce se întâmplă în cartierele muncipiului. Fie că este vorba despre Grădişte, unde pavajul este spart pe suprafeţe extinse şi nu există ţipenie de muncitor în zonă, sau de Micălaca 3 unde tronează cratere imense în asfalt, peste tot persistă aceeaşi situaţie absurdă. Cât de limitat poţi să fii în gândire şi concepţie să deschizi atâtea şantiere în miez de toamnă fără a lua în considerare ploile de sezon şi ulterior ninsorile iernii. Pentru că fără a fi profet, nu este greu de anticipat riscurile inerente. Deja arădenii fac slalom printre gropi şi se expun zilnic la pericole extinse. Dincolo de discomfortul evident al cetăţenilor, apare un peisaj urban sinistru pe care nici măcar demagogia primarului nu îl poate cosmetiza. Sigur, Gheorghe Falcă nu este niciodată de vină, profetul, vizionarul, pedagogul politic ce împarte lecţii de administraţie şi conduită, Guvernului, societăţii sau parlamentarilor de Arad.

  Foto drumuri Arad-4 octombrie

  Nu spun aceste lucruri cu plăcere ori satisfacţie, pentru că nimănui nu îi convine să trăiască într-un oraş care arată ca după un cataclism nuclear, unul în care cetăţenii pleacă la muncă în cizme de cauciuc pentru ca seara să se descarce de indignare pe Facebook. Sigur, edilul poate să se spele „elegant” pe mâini şi să dea vina ca de obicei pe PSD,  pe ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor sau pe consilierii social-democraţi. Genul de discurs penibil care nu mai ţine, nici măcar la nucleul dur din PNL !”, spune consilierul local PSD Ilie Cheşa.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad