Ziua cea mare pentru „Căpitanul Kirk”. Actorul și trei civili vor zbura astăzi în spațiu, în capsula spațială Blue Origin | VIDEO LIVE

  de - | 13 October 2021, 4:30 PM | Internaţional

  0

  (foto: Blue Origin)

  La trei luni după ce miliardarul Jeff Bezos s-a înălțat până dincolo de așa-numita linie Karman la bordul capsulei construită de compania sa, ansamblul spațial este pregătit să ducă în cosmos un alt echipaj civil.

  Între membrii acestuia se remarcă actorul William Shatner, cel care i-a dat viață pe micul și pe marele ecran Căpitanului Kirk din Star Trek.

  Dacă această aventură spațială în viața reală va fi o reușită, Shatner, în vârstă de 90 de ani, va deveni cea mai vârstnică persoană care a ajuns în spațiu.

  Zborul de miercuri, 13 octombrie, ar fi trebuit să aibă loc cu o zi înainte, dar a fost amânat din cauza vântului puternic.

  Urmărește decolarea LIVE aici:

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.