Actorul din „Star Trek”, William Shatner, după călătoria în spațiu: „A fost cea mai profundă experienţă pe care mi-o puteam imagina”

  de - | 13 October 2021, 7:36 PM | Internaţional

  0

  (foto: captură video)

  Actorul William Shatner a fost profund emoționat după ce a călătorit cu succes în spațiu, cu ajutorul capsulei „New Shepard” a companiei miliardarului Jeff Bezos, Blue Origin. 

  Racheta Blue Origin, care îi transporta pe William Shatner, actorul din „Star Trek”, Audrey Powers, vicepreședintele misiunii și operațiunilor de zbor al Blue Origin, Chris Boshuizen, co-fondator al companiei Planet, și pe Glen de Vries, director al corporaţiei franceze Dassault Systèmes, a decolat la ora 17:50, ora României.

  Capsula a revenit pe Pământ după 11 minute, în jurul orei 18:05. Zborul New Shepard NS-18 a depăşit Linia Karman, granița spaţiului recunoscută la nivel internațional, scrie observatornews.ro.

  După ce noii astronauți civili au ajuns cu succes înapoi pe Pământ, la ieșirea din capsulă au fost întâmpinați de fondatorul companiei, Jeff Bezos.

  Extrem de emoționat, actorul William Shatner i-a explicat minute în șir lui Bezos cât de incredibilă a fost această experiență și l-a felicitat pe miliardar, mulțumindu-i în repetate rânduri că i-a oferit această șansă „unică în viață”.

  „Sper să păstrez acest sentiment pe care îl acum. Nu vreau să-l pierd. Mi-aţi oferit cea mai profundă experienţă pe care mi-o puteam imagina”, a declarat William Shatner la revenirea din spaţiu.

  Actorul William Shatner, în vârstă de 90 de ani, a devenit cea mai vârstnică persoană care a călătorit în spaţiu.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.