Jeff Bezos a zburat cu succes în spațiul cosmic la bordul vehiculului creat de compania sa, Blue Origin | Video

  de - | 20 iulie 2021, 7:52 PM | Internaţional

  0

  Miliardarul Jeff Bezos și-a împlinit marți visul de a ajunge în spațiul cosmic, iar în capsula rachetei New Shepard a fost împreună cu fratele său Mark, cu Wally Funk (82 de ani) și cu un tânăr olandez ce are un tată foarte bogat. Racheta reutilizabilă s-a lansat din Texas în jurul orei 16.10, iar în mai puțin de 3 minute a atins peste 3.500 km/h, scrie HotNews.

  Tot zborul a durat 11 minute și cei din capsulă au trecut de 100 km altitudine.

  Jeff Bezos, la conferința de presă, la întrebarea „Cum a fost?”, a răspuns: „Oh my God! Așteptările mi-au fost depășite, a fost plăcut.(…( Pământul pare micuț, fragil”.

  Wally Funk, devenită persoana cea mai bătrână care a ajuns în spațiu, a spus: „Am așteptat mult să ajung în spațiu, m-am antranat mult, i-am bătut pe cei mai buni tipi în America și Rusia, am condus avioane. A fost minunat și aș vrea să merg din nou”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.