Zece dintre inspectorii școlari înlăturați din funcție au făcut plângere la DNA. Claudius Mladin: „No comment”

  de Special Arad | 26 martie 2018, 11:48 AM | Educaţie

  1

  Zece inspectori şcolari înlăturaţi din funcţie prin ordinul ministrului Educaţiei au făcut plângere penală la DNA şi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 din Bucureşti. Ei îi acuză pe angajaţii Ministerului Educaţiei de abuz în serviciu, fals şi uz de fals, potrivit Mediafax.

  Plângerea vizează modul în care în luna februarie a fost făcută evaluarea în baza căreia a apărut ordinul de înlocuire din funcţie a şefilor inspectoratelor şcolare din mai multe judeţe.

  Plângerea semnată de inspectori şcolari generali şi adjuncţi a fost trimisă luni, prin poştă, la DNA şi la Parchet. Plângerea îi vizează pe angajaţii Ministerului Educaţiei care au întocmit şi au semnat evaluările contestate.

  Contactat telefonic de către Special Arad, Claudius Mladin, inspectorul școlar general de la ISJ Arad nu a confirmat, nici infirmat că ar fi printre cei zece inspectori care au  depus plângerea penală. Acesta a spus că preferă să nu comenteze situația, ci preferă să lase persoanele abilitate să-și facă treaba.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.