miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Zece ani de… zece! Gigi, onoarea a fost de partea noastră

  Ne-a scris Gigi. Cine e Gigi? E George Pleșca, actualmente locțiitor al Detașamentului de Pompieri Arad, cel care timp de zece ani a fost cel mai bun comunicator al vreunei instituții arădene. Mulți dintre noi nu-l cunoaștem după grad, ci mai degrabă după profesionalismul său indiferent de funcția sau gradul pe care l-a ocupat în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” din Arad.

  Gigi ne-a scris pe grupul de Whatsapp dedicat jurnaliștilor, și, pe cei care îl cunoaștem de cel puțin un deceniu ne-a emoționat. Ne-a emoționat pentru că mereu a fost sincer, pentru că mereu a fost… acolo, ne-a emoționat pentru că în spatele cuvintelor pe care le-a scris știm cu toții că a stat multă muncă, multe ore petrecute în mijlocul evenimentelor și multă pasiune în tot ceea ce a făcut, pentru că mereu a fost la înălțime în tot ceea ce a avut de îndeplinit, așa cum la propriu era în fotografia de mai sus.

  Gigi, sau locotenent-colonelul George Pleșca nu a fost în acest timp doar un bun comunicator ci a fost sau a devenit un prieten al tuturor celor cu care a colaborat, a fost sau a devenit un exemplu pentru cei care au încercat să-i calce pe urme atât în instituția ISU Arad cât și în celelalte instituții, iar acum, după zece ani, îi predă ștafeta Ruxandrei Klein pe care o asigură însă că-i va fi mereu alături.

  Totodată, dincolo de munca de comunicator, George Pleșca este o adevărată enciclopedie în tot ceea ce înseamnă istoria pompierilor sau a apărării civile atât la nivel de județ, cât și la nivel național.

  „Dragi colegi, cred că după 10 ani (el a scris 12 dar a rectificat), vă pot spune așa: acum ceva vreme (12 ani), când Sorina Ambruș a plecat de la pompieri, fostul inspector șef col. Ioan Bogdănescu mi-a ordonat să mă ocup, pentru maxim 3 luni de relația cu mass-media.

  Cele trei luni s-au transformat în câțiva ani în care am încercat să mă împart între munca de la Centrul Operațional, apoi de la subunitate și munca de la relații publice. La început a fost deosebit de dificil și am avut foarte multe emoții, pe care le trăiesc și acum când comunic ceva doar că acuma sunt altfel de emoții.

  Am încercat în toată această perioadă să mă ridic la nivelul vostru de așteptări, să fiu obiectiv si rapid în comunicare să vă ajut cu cele mai bune imagini și informații si mai ales să nu vă ascund niciodată adevărul. Voi ați fost pentru mine cel mai mare sprijin și am tot ce am învățat despre comunicare vi se datorează vouă.

  Ieri, Ruxandra Klein a încheiat perioada de tutelă și începând de azi este și purtătorul de cuvânt al inspectoratului. Vă rog să o sprijiniți si sa aveți răbdare cu ea cum ați avut și cu mine. Eu îi voi ține locul când este plecată în concedii, misiuni etc.

  Vă mulțumesc pentru tot! Sigur ne vom întâlni la intervențiile pe care le conduc și probabil la prima conferință de presă pe care o vom organiza și unde vă voi povesti mai multe.

  A fost o onoare și o plăcere să fim parteneri în comunicare”, a scris Lt-col. George Pleșca pe grupul de Whatsapp.

  Gigi, îți mulțumim pentru tot, dar îți întoarcem onoarea, pentru că a fost de partea noastră!

  Felicitări, George Pleșca, pentru zece ani de nota zece, pentru zece ani în care ne-ai arătat, ne-ai demonstrat că atunci când pui pasiune în ceea ce faci, rezultatele vin de la sine.

  Nu o să ne fie dor de tine, pentru că atunci când ni se va face, te vom căuta.

  Succes în tot ceea ce vei face în continuare, Gigi!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.