vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  George Pleșca, purtător de cuvânt ISU Arad: „Am văzut atâta suferință în 24 de ore, dar și zâmbete de mulțumire”

  de Special Arad | 27 februarie 2022, 10:38 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Mâine este ziua Protecției Civile din România, iar George Pleșca, Purtătorul de Cuvânt al ISU Arad, a vrut să transmită tuturor un mesaj. Acesta vine la scurt timp după ce acesta a plecat spre granița cu Ucraina ca să fie alături de cei care au nevoie cel mai mult de ajutor.

  În toți acești ani în care am făcut comunicare, am trimis către mass-media si public un comunicat despre importanța protecției civile, semnificația zilei etc.

  Anul acesta pot face o comunicare despre „arma vieții” dintr-o misiune de protecție civilă.

  Alături de alte câteva sute de colegi salvatori sunt in misiune in unul din cele mai „fierbinți” puncte din România, PCTF Siret. 

  Nu vreau să citez din lege despre misiunea protecției civile în cazul refugiaților, o să vă spun doar că aici, la Siret și toate punctele de intrare în România, ne facem datoria din suflet pentru semenii noștri care acuma au nevoie de noi.  

  Am văzut atâta suferință in 24 de ore dar și atâtea zâmbete de mulțumire pentru colegii mei salvatori si pentru toti oamenii implicati aici alături de noi încât se poate spune că în aceste zile toți românii suntem soldați în „arma vieții” și o sărbătorim mâine„.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.