sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Maiorul George Pleșca este noul locțiitor al comandantului detașamentului din cadrul ISU Arad

  de Lucian Dănilă | 3 februarie 2021, 3:20 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Am mai scris despre maiorul George Daniel Pleșca, vocea pompierilor arădeni, un profesionist prin definiție. De mai bine de un deceniu, „Gigi” – cum îi spun apropiații, este mereu prezent la intervențiile dificile ale pompierilor, dar și un excelent comunicator al activităților întreprinse de ISU Arad.

  Am fost plecat de câteva ori cu maiorul George Pleșca în acțiunile pompierilor, dar mi-a rămas în minte una în care ne-a purtat pe la grupurile de pompieri din Bârzava și din Birchiș. „Gigi” cunoștea în detaliu toată istoria pompierilor arădeni și chiar mare parte din istoria pompierilor din România. Ne-a povestit când a fost construită fiecare clădire în parte și tot felul de alte detalii legate de foștii comandanți și anumite evenimente care au avut loc la Bârzava, Arad, Sebiș Ineu, Gurahonț sau alte grupuri de pompieri din județ.

  De la 1 februarie 2021, maiorulGeorge Daniel Pleșca este noul locțiitor al comandantului Detașamentului Arad. Este o funcție pe care o ocupă temporar, un fel de interimat, el fiind numit după ce fostul locțiitor, Kristian Pabin, s-a pensionat.

  Îi dorim mult succes în noua funcție!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.