Zădăreni a trecut de 7,5 la mie în privința cazurilor de coronavirus. Se iau măsuri restrictive

  de Special Arad | 1 October 2021, 8:34 PM | Știri Arad

  1

  Măsuri COVID-19 – Incidența de peste 7,5/1000 de locuitori

  Având în vedere faptul că rata de infectare comunicată de DSP Arad la nivelul Comunei Zădăreni, a depășit 7,5/1000 de locuitori, vă aducem la cunoștință faptul că circulația persoanelor în intervalul orar 20:00-05:00 este interzisă cu excepția cazurilor justificate cu adeverință sau declarație pe propria răspundere.

  Totodată aducem la cunoștința tuturor operatorilor economici care desfășoară activitate cu publicul faptul că trebuie să își desfășoare activitatea în intervalul orar 05:00-18:00.

  Îndemnăm toți locuitorii comunei Zădăreni să respecte prevederile HG 932/2021 precum și Hotărârile Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Arad.

   

  Va mulțumim pentru înțelegere și colaborare!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.