sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Vlad Botoș s-a întâlnit cu Cătălin Drulă

  de - | 29 iunie 2021, 11:41 AM | Comunicate contra cost

  0

  Vlad Botoș și Cătălin Drulă sunt unii dintre cei mai activi tineri politicieni propulsați de USR PLUS în serviciul public. Astăzi a avut loc o întâlnire a celor doi, al cărui scop a fost punerea de acord a strategiilor și proiectelor naționale și locale cu direcțiile și politicile europene.

  Vlad Botoș, europarlamentar USR PLUS: ”În dimineața aceasta m-am întâlnit cu ministrul transporturilor, Cătălin Drulă, pentru a discuta rapoarte și tendințe europene în domeniul transportului de pasageri și de mărfuri care se vor resimți și în România.

  Pentru că amândoi suntem oameni de acțiune am discutat despre Rețeaua de Transport Trans-Europeană (TEN-T), despre proiectele de autostradă pe care le-a dat în lucru și despre termenele de finalizare a lucrărilor.

  Este important de urmărit trendul european care va încerca să pună din ce în ce mai mult accentul pe transportul ecologic, în care este inclus și cel feroviar. Punctele de încărcare a mașinilor electrice prevăzute de-a lungul autostrăzilor vor veni să sprijine și în România alternativele la combustibilii fosili și mă bucur că ministrul a avut grijă ca acestea să fie incluse în proiecte creând premisele pentru un transport ecologic.

  Cătălin Drulă s-a dovedit a fi unul dintre cei mai activi & eficienți miniștri din actualul guvern, cu rezultatele cele mai vizibile și sunt convins că vom reuși să punem bazele unor proiecte care să pună România pe harta feroviară europeană, în ciuda provocărilor uriașe din acest domeniu.”


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.