duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  VIRAL controversat. O fată alunecă pe stânci şi încearcă cu disperare să se salveze. Reacția prietenului ei naște revoltă

  de - | 7 august 2016, 3:35 PM | Stuff | Video

  0

  Un videoclip cu o tânără care se dezechilibrează şi cade de pe stânci, într-o lagună exotică, face înconjul lumii. Momentul dramatic în care tânăra încearcă, în cădere, să se prindă de prietenul său (faptul că este prietenul fetei e doar presupunerea internauților), a stârnit vâlvă pe internet, scrie mediafax.ro.

  Filmuleţul, în care apare cuplul neidentificat, au fost publicat pe  Reddit şi arată cum bărbatul pur şi simplu îşi trage piciorul atunci când fata cade, relatează The Mirror și The Sun. Faza e că „just a mirror for the Sun”. Vezi mai jos de ce.

  Femeia în costum de baie se pregătea să facă un salt în apă, dar se dezechilibrează. Ea reuşeşte să se prindă de marginea stâncii încercând terorizată să apuce piciorul prietenului său, însă cade în gol pe spate când acesta se fereşte.

  Bikini-clad-girl-has-a-horrifying-slip-off-a-cliff

  Imaginile îl mai surprind apoi pe bărbat cum priveşte calm locul în care tânăra a căzut. Atitudinea lui a împărţit opinia publică, unii fiind de părere că gestul său a fost unul de conservare, alţii exprimându-şi revolta pentru lipsa de reacţie.

  Bikini-clad-girl-has-a-horrifying-slip-off-a-cliff (2)

  Varianta GIF a incidentului:

  Videoul postat pe Reddit a stârnit diverse reacții în rândul internauților.

  Cineva a scris că tipul trebuia să sară după ea, iar un altul că în asemenea cazuri este mai indicat să-o/-l împingi din spate pe cea/cel care cade, să ajungă în apă și să nu se lovească de stânci în timpul căderii. Răspunsul unui alt comentator a fost că „băiatul n-a făcut niciuna dintre aceste variante, doar și-a tras piciorul ca să nu cadă și el. Fata a avut parte, astfel, de cea mai urâtă și periculoasă cădere”.

  Unii au sărit chiar și în apărarea băiatului. „Ce cretină! Putea să-l rănească inclusiv pe el!”.

  „Just a mirror for the Sun”

  Presa internațională nu spune nimic despre starea fetei de după căzătură, ceea ce indică faptul că nu a pățit nimic grav.

  Incidentul s-a petrecut în timpul filmării unui videoclip marca Jay Alvarrez și protagoniștii sunt cascadori profesioniști.

  Vezi videoclipul integral aici: (incidentul care a cauzat controverse apare la minutul 2:15)

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.