duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Viitoarele ceasuri inteligente Wear OS vor fi mult mai bune pentru stângaci

  de Special Arad | 25 ianuarie 2022, 11:45 AM | IT

  6

  (foto: techradar.com)

  Ceasurile inteligente cu sistemul de operare Google Wear OS nu au fost niciodată construite pentru stângaci. Conform unor noi informații, o viitoare actualizare de software va face ca viitoarele ceasuri inteligente care rulează pe Wear OS să fie mai ușor de utilizat de către stângaci.

  Conform site-ului britanic TechRadar, jurnalistul Mishaal Rahman a descoperit că Google lucrează la o actualizare a Google Issue Tracker. Conform primelor detalii Google lucrează la o nouă funcție pentru ceasurile inteligente cu Wear OS care vă va permite să rotiți ecranul la 180 de grade.

  Ideea este că vei putea purta ceasul la încheietura mâinii drepte, dar cu capul în jos. Majoritatea ceasurilor inteligente vin cu butoanele în dreapta, ceea ce le poate face mai greu de atins de către stângaci, așa că schimbarea orientării ar permite butoanelor să fie în stânga.

  Un utilizator s-a plâns pe Google Issue Tracker în 2018 că nu este posibilă comutarea ecranului la 180°. El a spus: „Ceasul meu Android Wear are butoane pe o parte și aș dori să port ceasul cu susul în jos pe celălalt braț (sunt stângaci)”. Comentariul fiind din 2018, utilizatorul se referă la ceas ca având sistemul de operare Android Wear. Nu se știe de ce Google a ales acum aceasta ca o caracteristică de introdus, dar răspunsul sugerează că va apărea în viitor.

  Google a răspuns că noua funcție va fi o  caracteristică pentru „dispozitive noi viitoare”, ceea ce sugerează că aceasta nu va veni ca o actualizare de software pentru ceasul dvs. existent. Nu știm nici de ce a durat și durează așa de mult pentru ca Google să implementeze această nouă caracteristică. Dacă doriți această funcție, se pare că va trebui să vă schimbați ceasul inteligent actual. De asemenea, va trebui să așteptați un timp pentru a vedea când se vor lansa dispozitivele cu această funcție la bord.

  Este posibil ca acesta să fie un element al actualizării Wear OS 3 pe care ne așteptăm să o ruleze pe o mulțime de ceasuri viitoare. În acest moment Wear OS 3 este doar pe seria Samsung Galaxy Watch 4. Momentan funcția de rotire a ecranului ceasului la 180° nu pare a fi o caracteristică care va ajunge pe ceasurile actuale, chiar dacă ceasul primește un upgrade la cel mai nou software.

  Dacă aveți deja un ceasul inteligent și sunteți stângaci, puteți să încercați aplicația Wear OS Lefty. Acesta inversează interfața cu utilizatorul de pe ceasul inteligent într-un mod similar cu modul în care ne așteptăm să lucreze viitoarea funcție Google. Wear OS Lefty este un serviciu gratuit pe care îl puteți instala pe ceasul inteligent cu sistemul de operare Google Wear OS actual.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.