miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Varianta Omicron în România. Există suspiciuni că noua variantă de coronavirus ar fi depistată la un cetățean român

  de - | 2 decembrie 2021, 9:45 AM | Naţional

  0

  Un jucător al echipei de rugby Știința Baia Mare, sosit în România din Africa de Sud, a fost confirmat pozitiv cu virusul SARS-COV-2. Ulterior, încă două persoane au fost confirmate ca fiind infectate, după ce au efectuat testele PCR.

  „Referitor la persoanele repatriate din Africa de Sud, precizăm faptul că în urma testelor efectuate, 3 persoane (două la aeroportul din București și una la Baia Mare) au fost depistate ca fiind pozitive cu virusul SARS-CoV-2. Precizăm ca testele au fost efectuate la cele două aeroporturi (București și Baia Mare) la momentul aterizării, persoanele au fost introduse în locațiile de carantină, iar rezultatele au venit astăzi, 1 decembrie 2021”, transmite miercuri seara Grupul de Comunicare Strategică.

  „Niciuna dintre cele trei persoane nu are simptome, dar toți trei pacienții sunt sub observație medicală. Probele au fost trimise la laboratoare de specialitate pentru secvențiere și vă vom comunica rezultatele, în privința tulpinilor rezultate”, mai precizează sursa citată.

  Mai multe detalii AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.