USR PLUS: Aradul are nevoie de o administrație funcțională!

  de - | 26 octombrie 2020, 11:30 AM | Comunicate contra cost

  0

  Alianța USR PLUS Arad adresează primarului ales al municipiului Arad, domnul Călin Bibarț, solicitarea de a convoca noul Consiliu Local, în contextul în care orașul se confruntă cu creșterea numărului de cazuri de Covid-19, cu consecințe prezente și viitoare asupra sănătății locuitorilor săi și nu numai.

  Închiderea școlilor reprezintă o provocare atât pentru elevii și cadrele didactice, care trebuie să se adapteze la sistemul predării de la distanță, cât și pentru părinții care trebuie să stea acasă cu cei mai mici dintre elevi și preșcolari. Trebuie să ne asigurăm că toți profesorii și elevii din Arad au condiții pentru a participa la cursurile online.

  Orașul nostru se află într-o zonă unde se aplică reguli stricte de distanțare socială. Pentru ca ele să fie eficiente și disconfortul creat să dureze cât mai puțin, administrația locală trebuie să se asigure că sunt respectate. Nu ne putem permite ca ele să fie ignorate de arădenii, în special în zonele aglomerate, precum piețele sau mijloacele de transport în comun.

  Nu în ultimul rând, vor trebui desemnați cei doi viceprimari. În lipsa lor, compartimente întregi din organigrama Primăriei Arad rămân fără coordonatori, iar o eventuală înlocuire a primarului (dacă intervine o situație nedorită) nu este posibilă.

  În aceste condiții, considerăm că este nevoie cât mai degrabă de operaționalizarea Consiliului Local Municipal Arad și a noii administrații locale, prin desemnarea celor doi viceprimari. Jocurile politice nu trebuie să stea în calea unor decizii absolut necesare în situația de criză în care ne găsim.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.