marþi, 16 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  USR Arad: Prima dezbatere publică a avut loc

  de - | 31 august 2019, 12:36 PM | Comunicate contra cost

  0

  USR Arad a organizat prima dezbatere publică a competitorilor înscriși în cursa interna pentru desemnarea candidatului la Primăria Arad.

  Dezbaterea a avut loc la sediul Parcului Natural Lunca Mureșului din pădurea Ceala și a fost moderată de Mihai Pascu, un arădean implicat în numeroase proiecte legate de mediu. Temele abordate au fost protecția mediului, poluarea și spatiile verzi, precum si termoficarea în municipiul Arad. Candidații au prezentat propriile idei, gânduri și proiecte legate de cele două subiecte, iar apoi au răspuns fiecare la câte două întrebări trase la sorți.

  Au fost expuse atât idei generale cât și soluții concrete, principalul efect fiind conturarea unei concluzii destul de clare: Aradul are nevoie de aer curat, prin dezvoltarea spațiilor verzi și eliminarea prafului și a noxelor. În privința termoficării, soluția a fost aproape unanimă: actualul sistem este condamnat și trebuie înlocuit cu variante individuale sau de condominiu, cu asistența financiară a administrației locale pentru tranziție.

  Următoarea dezbatere va avea ca subiect serviciile publice din municipiul Arad (transport în comun, ordine publică, salubritate, apă-canal) și domeniile sport și cultură. Va avea loc joi, 05.09.2019, de la 18:30, la Casa Jelen.

  Între timp, vă invităm să vă informați și să dați un vot candidatului preferat pe pagina dedicată proiectului: www.arad2020.ro.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.