duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un arădean s-a trezit cu lacul de pe BMW distrus. „Atenție cine parchează în zona Vlaicu – Uta”, avertizează acesta

  de Special Arad | 8 mai 2018, 9:29 PM | Strada

  4

  (foto: Radar ARAD)

  Nervi maximi pentru un arădean după ce și-a dat seama că „picățelele” apărute pe mașina sa nu se mai pot șterge. Acesta a concluzionat că lacul de pe mașină a fost afectat de soluția care se folosește pentru udatul gazonului.

  „Atenție cine parchează în zona Vlaicu – Uta. Se udă gazonul, iar apa conține ceva soluție ce ataca lacul de pe suprafața mașinii! Mulțumesc !” – este anunțul postat de arădean pe grupul Radar ARAD de pe Facebook.

  Cine a privit cu atenție urmele lăsate pe stâlpii de iluminat și pe trotuarele orașului, în locurile atinse de apa din aspersoarele care udă gazonul, cu siguranță a observat dâre de culoare maronie. Este de la sine înțeles astfel că apa respectivă conține o soluție acidă, care afectează suprafețele cu care intră în contact.

  Astfel că, pe viitor, când vă parcați mașina, fiți atenți să nu o parcați aproape de vreun aspersor.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • Stimabile, haide sa iesim putin din zona ta de confort (care este foarte redusă oricum) si sa analizăm problemele si posibil frustrările tale, susții că domnul nu își permite să spele mașina numai la fise, în Arad nu avem încă o spălătorie safe, care sa foloseasca metodele corespunzătoare de întreținere ale mașinii, iti poti spăla mașina safe numai la fise, sa faci procedeele corespunzătoare ai nevoie de aprox. 12 fise (30 lei) deci pana aici am lămurit că tu ești printre singurii care consideră că sa iti speli mașina la fise este ieftin, probabil ai un coteț de care nu prea esti interesat si o lasi pe mana culorilor de la spălătorie fara pic de cunostinte in întreținerea autoturismelor. De ce esti asa convins că un posesor de BMW este un Cocalar? Marca respectiva este una foarte elegantă în majoritatea cazurilor, Cocalar exista dar conduc si alte tipuri de auto, chiar si băieți „valorosi” cu abonament pe tramvai, haide sa nu generalizam pentru frustrările proprii si sa nu intrăm în subiecte despre care nu avem cunostinte

    +7 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.