marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Firma bucureșteană Sports Fields a câștigat licitația pentru refacerea gazonului de la stadionul UTA

  de Special Arad | 11 august 2023, 4:30 PM | Administraţie | Recomandările editorilor

  1

  Primăria Municipiului Arad anunță că firma Sports Fields SRL a fost desemnată câștigătoarea licitației pentru proiectarea tehnică și execuția lucrărilor de refacere si reabilitare a gazonului de la stadionul UTA. Gazonul ar urma să fie schimbat în maxim 8 luni.

  Licitație a fost demarată în luna mai de către societatea Recons, iar la ea s-au înscris 2 firme: Sports Fields SRL și Unicomp SA. După perioada alocată contestațiilor, câștigătorul oficial a rămas firma Sports Fields SRL, din București. Printre proiectele realizate de către ofertantul câștigător se număra: lucrările de amenajare a gazonului pentru Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf și cele pentru Stadionul de fotbal din cadrul Complexului Sportiv Craiova.

  Valoarea inițial estimată pentru realizarea acestui obiectiv a fost de 9.408.143 lei fără TVA, iar oferta cu care firma a câștigat licitația este de 8.817.296 lei fără TVA.
  Valoarea totală a ofertei este compusă din următoarele:
  – valoarea serviciilor de proiectare și asistență tehnică este de 215.000 lei, fără TVA.
  – valoarea lucrărilor de execuție: 8.602.296 lei, la care se adaugă TVA.
  Durata contractului este de maxim 3 luni pentru serviciile de proiectare și maxim 5 luni pentru execuție, la care se adaugă 1 lună pentru întreținerea suprafeței.
  În ceea ce privește lucrările ce urmează să fie executate amintim: refacerea sistemelor de drenaj și degivrare, a substratului de bază, a celui de cultură și a sistemului de irigații. De abia după finalizarea acestor lucrări se va monta gazonul hibrid (mix între gazon natural și gazon artificial).
   Tot cu această ocazie vor fi achiziționate și echipamente și utilaje de întreținere a suprafeței de joc (Sisteme lămpi UV, ventilatoare de aer cu umidificare, mașini de tuns iarba cu cuțite elicoidale, aerare, etc.).
  În urma acestei investiții gazonul Arenei Francisc Neuman va fi refăcut la standarde UEFA și FRF.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.