vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „Unitatea numărul unu a nesimțirii”… Mihăiță Calimente, dacă arădenii nu „te dorește”, candidezi în Bulgaria? Da? Bravo!

  de Andrei Fuliaș | 5 decembrie 2016, 5:34 PM | Pamflet | Topic special

  7

  În această campanie electorală ne-a fost dat să vedem/auzim tot felul de declarații care mai de care mai șocante sau mai aiurite din partea politicienilor. Fiecare își trăiește parcă propria lume, una paralelă cu cea a noastră. Am auzit discursuri despre felii de pizza, lanțuri, plânsete, curcubee și alte cele. Mai urmează să apară un senator călare pe un inorog roz sau o doamnă deputat în cârca unui delfin vorbitor alunecând pe Mureș și… le avem pe toate.

  S-a tot folosit expresia „politicienii spun lucruri trăznite” și îndrăznim să trecem la un al nivel și să afirmăm că politicienii spun lucruri de-a dreptul tâmpite. Este și cazul lui Mihăiță Calimente, un „om nou”, proaspăt intrat în politică și care își dorește schimbarea clasei politice.

  Ăăăă… Stai puțin! What the fuck?!?

  Calimente își dorește schimbarea clasei politice? Am auzit bine?

  Deci, ne-am lămurit și cu asta… Mihăiță Calimente vrea schimbarea clasei politice și tocmai de aceasta s-a decis să candideze pentru cel de-al ȘASELEA mandat de parlamentar. Nu-i ajunge pensia din CINCI… drăguțului.

  Exact! Ați citit bine: al șaselea mandat. Așadar, „noul om” politic Mihăiță Calimente, cel care s-a plimbat de la PNȚCD, la PPDR și apoi la PNL, între timp s-a înfrățit cu PSD-ul în USL, apoi s-a înfrățit cu PDL-ul în noul PNL, iar acum s-a „transferat” la ALDE, după ce liberalii lui Falcă i-au arătat pisica. Deci, Mihăiță, după ce a fost parlamentar PNȚCD, PNL și USL, se vrea acum parlamentar ALDE și pretinde că reformează clasa politică. Probabil e inspirat de sloganul pe care liberalii l-au avut în trecut: „prin noi înșine”.

  Același Mihăiță Calimente o „sfeclea” acum exact un an și o lună, într-o emisiune televizată, când explica el cum că „dacă poporul nu ne vrea pe noi, să îi voteze pe Bulgari”.

  Apăi, Nea Mihăiță, ce-i cu mătăluță, ți s-au stricat castraveții ăia bulgărești? Sau te-ai hotărât într-un final să candidezi în Bulgaria, să reformezi clasa politică de acolo? De unde atâta avânt? De unde atâta dorință de schimbare a clasei politice?

  Mai departe vă lăsăm să vă delectați cu celebra ieșire în decor ale reformatorului politicii, ale „omului nou” ALDE, Mihăiță „șase mandate minus unu” Calimente, denumit de unii „unitatea numărul unu a nesimțirii”:

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

    • Cred ca aici ai cazut in capcana in care cade toata lumea mai nou in discutiile din Romania. Daca nu votezi cu X, inseamna ca esti sluga si votezi cu Y. Nu vad de ce daca cineva nu vrea sa voteze cu un sinistru ca si Calimente, inseamna neaparat ca va vota cu un sinistru ca si Varga de la ceilalti (nu stiu exact la care camera candideaza). Sincer sa fiu, nu stiu care dintre ei ma sperie mai mult, dar daca va uitati la pagina de campanie a varfului PNL, filmele in care se prezinta sunt ori foarte amuzante, ori foarte triste, depinde daca le privesti din Arad sau nu. 🙂

     +2 voturi
     +1
     -1
  1. @Gabriel Mera
   ”… clasa politica nu trebuie schimbata…”

   Care clasă politică? Există așa ceva în România?
   Poate există câțiva oameni care se pot numii politicieni.
   Dar de la ăștia câțiva și până la ”clasă politică” … ești pe o orbită în jurul Lunii. (ca să nu spun că bați câmpii)

   În România vorbim de ”Grupuri de mafioți!”

   +4 voturi
   +1
   -1
  2. Felicitări Andrei! Acest mizerabil trebuie pus pe tapet! Numai un cretin scurt la minte poate sa creadă in vorbele goale ale expiratului Calimente. Cat de slab pregătit trebuie sa fii, sa votezi o lichea precum aceasta? Are cinci mandate la activ, cu vreo 4 bărci schimbate. E penal de penal, sifonar al banului public, cum sa votezi asa ceva? Foarte bine ca a scris articolul. Acest refresh este binevenit, oportun, ca lumea sa nu uite cretinatatile debitate se acest măscărici politic, care s-a remarcat doar prin aberații si poziții ostile fata de adversari politici si instituții anticorupție! Un circar care cerșește voturi de frica sa nu scape ciolanul. Bravo Andrei! Dă in ei, in toti, indiferent de culoare politica!

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.