Unde putem raporta reacțiile adverse după ce ne-am vaccinat împotriva Covid-19

  de - | 23 februarie 2021, 8:48 AM | Coronavirus | Naţional | Recomandările editorilor

  0

  Persoanele care se vaccinează împotriva Covid-19 vor avea acces, în incinta centrelor de vaccinare, la mai multe informaţii legate de posibilele reacţii adverse post-vaccinale, precum şi la modalităţile de raportare a acestora.

  Astfel, potrivit unui comunicat al Comitetul naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19, în centrele de vaccinare va fi disponibilă în locuri vizibile fişa de raportare a reacţiilor adverse centralizate de Agenţia Naţională a Medicamentului şi Dispozitivelor Medicale din România (ANMDMR).

  De asemenea, fişa se poate descărca şi de pe www.anm.ro.

  CNCAV reaminteşte opiniei publice că reacţiile adverse pot fi raportate ANMDMR şi online prin accesarea linkului: https://covid19.anm.ro/.

  QR-codurile regăsite pe aceste fişe sunt funcţionale şi permit raportarea eventualelor simptome post-vaccinale, prin scanare.

  De asemenea, persoanele vaccinate vor putea transmite fişa completată şi prin poştă, fax sau e-mail către Agenţia Naţională a Medicamentului şi Dispozitivelor Medicale din România (ANMDMR), la următoarele adrese:

  – adresa: Str. Mr. Ştefan Sănătescu nr. 48, Sector 1, 011478, Bucureşti, România;
  – Fax: +40 21 316 34 97;
  – E-mail: [email protected]

  Sursa: Pro TV

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.