Un vagon marfar încărcat cu substanțe inflamabile a deraiat în zona de Vest! Pasagerii trenurilor de pe această rută sunt preluați de autobuze

  de - | 5 februarie 2019, 8:54 AM | Regional

  0

  (foto: europafm.ro)

  Vagonul unui tren de marfă, în care se aflau substanțe inflamabile, a deraiat, marți dimineața, în apropierea gării din comuna Topleț, în județul Caraș-Severin, potrivit Europa FM.

  Garnitura transporta gaz de sondă, hidrocarburi și gaze lichefiate, a precizat – pentru Europa FM – Magdalena Tocmeală, purtător de cuvânt ISU Caraș-Severin.

  Vagonul nu este răsturnat, ci doar sărit de pe șine.

  Traficul feroviar a fost închis în zonă.

  Pasagerii trenurilor de pe această rută sunt transportați cu autobuzele până la gările Băile Herculane sau Drobeta Turnu Severin, de unde vor fi preluați de alte trenuri.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.