luni, 15 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Un tânăr de 19 ani s-a înecat la Costinești

  de - | 3 august 2021, 8:21 AM | Naţional

  0

  (foto: europafm.ro)

  Un tânăr de 19 ani, din Satu Mare, a murit înecat la Costinești, iar trei copii au fost salvați în ultima clipă de salvamarii din Eforie.

  Tânărul din Satu Mare s-a înecat în dreptul Epavei din Costinești, unde plaja este neamenajată și nesupravegheată de salvamari. Era în apă cu mai mulți prieteni, pe o saltea. Din cauza valurilor înalte, salteaua s-a răsturnat și băiatul nu a mai putut înota către mal. Un turist a încercat să îl scoată din apă, dar nu a reușit. Au fost chemați salvamarii de pe plaja Obelisc.

  Aceștia l-au recuperat cu un skijet și, până la sosirea echipajului SMURD, au încercat să îl resusciteze. Nici medicii nu au reușit. A fost declarat decedat.

  În urmă cu cinci zile, un alt tânăr, de 18 ani, din Timișoara, a murit înecat pe plaja Faleza Nord din Constanța. Deși salvamarii au făcut eforturi supraomenești să îl salveze, nu s-a putut.

  De cele mai multe ori, cazurile de înec se întâmplă din cauza turiștilor care ignoră recomandările salvamarilor sau culoarea steagurilor care indică dacă îmbăierea este, sau nu, interzisă.

  Sursa: EuropaFM

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.