sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Se înmulțesc tragediile pe litoral. Un turist s-a înecat la Costinești, iar alți doi bărbați sunt dați dispăruți

  de - | 19 august 2023, 10:29 AM | Naţional

  0

  imagine cu rol ilustrativ (incident similar, la Costinești, în 2022)

  Se înmulțesc tragediile pe litoral, în condițiile în care tot mai mulți turiști ignoră steagurile arborate de salvamari, atunci când marea este agitată, relatează Pro Tv.

  Un turist s-a înecat vineri seară la Costinești, iar alți doi bărbați au fost căutați până târziu în valuri la Eforie Nord și Vama Veche. Fără succes însă.

  Operațiunile au fost sistate pe timpul nopții și vor fi reluate. Steagul galben a fost arborat vineri pe plajele din Costinești, semn că marea era agitată și puteau intra doar înotătorii profesioniști.

  Un bărbat de 43 de ani București s-a avântat însă în apă, după ce s-a încheiat programul salvamarilor. Omul a fost adus apoi la mal, fără suflare.

  Claudia Tătărici – purtătorul de cuvânt SAJ Constanța a declarat următoarele: „La locul incidentului s-a deplasat un echipaj SMURD și SAJ cu medic. A fost găsit un pacient în stop cardiorespirator, s-a efectuat protocol de resuscitare, dar din păcate fără un rezultat favorabil”.

  sursa: stirileprotv.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.