miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Un spital din România își pune pacienții să declare că nu vor da șpagă medicilor și asistentelor

  de - | 4 octombrie 2019, 8:30 AM | Naţional

  0

  Pacienții Spitalului Județean din Bistrița se angajează, în scris, să nu le dea mită asistentelor și medicilor. La internare, toți bolnavii trebuie să semneze un formular special. Oamenii promit că nu vor da bani și sunt îndemnați să reclame dacă vreun angajat al spitalului le cere acest lucru.

  Formularul prin care pacienții se angajează să nu mai dea șpagă face parte dintre documentele necesare internării în Spitalul Județean din Bistrița. Managerul instituției spune că majorarea salariilor medicilor și asistente nu a fost suficientă. Bolnavii trebuie să renunțe la vechiul obicei de a da bani în schimbul serviciilor medicale.

  Documentul cuprinde, pe lângă îndemnul de a semnala eventualele nereguli, și taxele legale pe care bolnavii trebuie să le plătească.

  Citește mai multe și vezi ce spune managerul spitalului cu un singur click aici: Digi24.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.