Un regizor iranian a fost ucis și tăiat în bucăți de părinții săi… pentru că nu s-a căsătorit până la 47 de ani

  de - | 20 May 2021, 2:47 PM | Internaţional

  0

  (foto: Arab News)

  Un regizor de film în vârstă de 47 de ani a fost ucis și dezmembrat de părinți, pentru că nu se căsătorise până la vârsta pe care o avea.

  Babak Khorramdin a fost omorât după ce s-a întors de la Londra în țara natală, Iran, a confirmat poliția, după ce a avut o discuție aprinsă cu părinții pe tema căsătoriei.

  Părți din cadavrul lui Babak Khorramdin au fost descoperite într-o valiză, în Ekbatan, un cartier din vestul Teheranului, relatează Newsweek, citat de Digi24.

  Agenția de știri Rokna a transmis că părinții au mărturisit că și-au ucis fiul și i-au aruncat trupul. De asemenea, au mărturisit că și-au ucis fiica și ginerele cu ani în urmă. Cei doi soți sunt acum arestați.

  Presa iraniană spune că tatăl lui Babak Khorramdin, Akbar, a declarat: „Din cauza certurilor pe care le-am avut, l-am sedat duminică dimineață oferindu-i anestezice, apoi l-am înjunghiat mortal. Apoi i-am dezmembrat corpul și l-am aruncat în cel mai apropiat coș de gunoi, pe stradă, împreună cu soția mea.”

  Akbar Khorramdin a spus că, după ce și-a omorât fiul, i-a dus trupul la baie cu ajutorul soției, iar acolo l-au tăiat în bucăți și l-au pus într-o valiză și trei coșuri de gunoi.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.