joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Un regizor iranian a fost ucis și tăiat în bucăți de părinții săi… pentru că nu s-a căsătorit până la 47 de ani

  de - | 20 mai 2021, 2:47 PM | Internaţional

  0

  (foto: Arab News)

  Un regizor de film în vârstă de 47 de ani a fost ucis și dezmembrat de părinți, pentru că nu se căsătorise până la vârsta pe care o avea.

  Babak Khorramdin a fost omorât după ce s-a întors de la Londra în țara natală, Iran, a confirmat poliția, după ce a avut o discuție aprinsă cu părinții pe tema căsătoriei.

  Părți din cadavrul lui Babak Khorramdin au fost descoperite într-o valiză, în Ekbatan, un cartier din vestul Teheranului, relatează Newsweek, citat de Digi24.

  Agenția de știri Rokna a transmis că părinții au mărturisit că și-au ucis fiul și i-au aruncat trupul. De asemenea, au mărturisit că și-au ucis fiica și ginerele cu ani în urmă. Cei doi soți sunt acum arestați.

  Presa iraniană spune că tatăl lui Babak Khorramdin, Akbar, a declarat: „Din cauza certurilor pe care le-am avut, l-am sedat duminică dimineață oferindu-i anestezice, apoi l-am înjunghiat mortal. Apoi i-am dezmembrat corpul și l-am aruncat în cel mai apropiat coș de gunoi, pe stradă, împreună cu soția mea.”

  Akbar Khorramdin a spus că, după ce și-a omorât fiul, i-a dus trupul la baie cu ajutorul soției, iar acolo l-au tăiat în bucăți și l-au pus într-o valiză și trei coșuri de gunoi.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.