Un preot din satul Grindeni, în vârstă de 40 de ani, s-a spânzurat. A lăsat un bliet de adio…

  de Special Arad | 19 noiembrie 2017, 10:18 AM | Naţional

  0

  Un preot din satul Grindeni, comuna Ostroveni a fost găsit de un vecin spânzurat chiar în curtea casei sale. Acesta a lăsat şi un bilet de adio în unde explică motivele care l-au determinat să se sinucidă.
  Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, bărbatul a fost găsit de un vecin, care a sunat la 112 și a anunțat poliția. După primele cercetări, oamenii legii au stabilit că bărbatul s-a sinucis. O dovadă în acest sens este biletul de adio lăsat de preot, prin care acesta  explicat de ce a recurs la acest gest. Oamenii legii au precizat că a fost întocmit un dosar penal și se fac cercetări în continuare, informează GdS.
   Preotul Ionel Neagu, avea doar 40 de ani. Motivul acestui gest radical ar fi acela că nu se mai înţelegea cu familia.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.