Avea doar 13 ani și credea că toată lumea o urăște. A scris un mesaj pe Facebook, apoi s-a sinucis

  de - | 29 ianuarie 2017, 8:21 PM | Internaţional

  0

  O adolescentă în vârstă de 13 ani și-a luat viața, spânzurându-se, convinsă fiind că toată lumea o urăște. Înainte de a face gestul extrem, fata i-a trimis prietenei sale, pe Facebook, un mesaj de adio.

  Tragedia s-a întâmplat în comitatul Dorset din regiunea South West, Anglia.

  Sophie Clark i-a spus prietenei sale că vrea să se sinucidă, a închis calculatorul, apoi a plecat de acasă.

  A fost găsită a doua zi, spânzurată, în pădurea Dancing Hill, în Sherborne.

  Potrivit anchetatorilor, fata nu a putut să treacă peste moartea mamei ei. Cu trei luni înainte de sfârșitul tragic, Sophie a fost transportată la spital în urma unei supradoze de droguri.

  Psihiatrul Zoe Ellison-Wright, care a consultat-o de mai multe ori pe tânără, a declarat că aceasta obișnuia să se taie în diferite zone ale trupului, pentru a se putea calma.

  “Spunea că este mai bine să moară pentru că doar așa durerea o să dispară. Credea că toată lumea o urăște, inclusiv prietenii”, spune specialistul.

  Ellison-Wright a mai spus că Sophie i-a mărturisit că are gânduri sinucigașe, dar că nu va mai lua niciodată droguri.

  Sursa: Observator.tv

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.