Tulburător! Stomatologul arădean Laura Lengyel și-a luat adio de la prieteni pe facebook…

  de Special Arad | 24 iunie 2015, 8:38 PM | Știri Arad

  2

  Laura Lengyel a fost medic stomatolog în Arad. Vorbim la trecut despre ea pentru că nu mai este printre noi. A plecat azi dimineață spre – o spunea chiar ea – „un alt început”… Trist, cu atât mai trist pentru că era și tânără și frumoasă și împlinită și mamă și un om de mare valoare.

  Era foarte cunoscută printre medicii stomatologi arădeni și nu numai. Cei care o cunoșteau îi știau suferința. O boală incurabilă a făcut ca încă un om bun, un om frumos, să ne părăsească. Este cutremurător cum a făcut-o. Și-a simțit sfârșitul, știa că bătăile inimii sale sunt doar o chestiune de ore, de minute. A scris ceea ce a simțit în ultimele sale clipe, un mesaj tulburător, un mesaj care arată că în fața morții ea a rămas demnă. Apoi a plecat spre un nou început, așa cum i-a plăcut ei să scrie. A făcut-o cu câteva ore înainte ca fiica ei să susțină examenul de capacitate la matematică, pentru trecerea în clasa a IX-a…

  „Adio

  Azi în Arad

  Va rog sa celebrati viata pe care am trait-o si omul care am fost.

  Nu plângeti pentru trecerea mea în nefiinta, poate ca e un alt început.

  Va iubesc pe toti,

  Laura”

  laura prt ok 

  Evident, mesajele pe rețeaua de socializare sunt cu zecile. Toți o plâng. Era un suflet frumos.

  Dumnezeu să o odihnească în pace!

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.