Botiș spune ADIO! Căpitanul Bătrânei Doamne se retrage din activitate

  de Lucian Dănilă | 28 iunie 2016, 5:35 PM | Sport

  0

  A fost una dintre pietrele de temelie ale proiectului UTA Bătrâna Doamnă. După ce a evoluat mai bine de un deceniu în Ungaria, Botiș se întorcea acasă și începea munca de jos cu noua UTA pe terenurile din județ.

  A fost căpitanul acestei echipe care a crescut de la an la an. A promovat în Liga a 3-a, apoi, după numai un an în liga a doua, ca în această vară să fie la un meci distanță de prima ligă. Anii au trecut, Sorin Botiș a ajuns la 38 de ani, dar chiar și așa a fost unul dintre cei mai constanți jucători ai arădenilor. Acum a ales să se retragă din activitatea fotbalistică…

  „Sorin se retrage, am discutat cu el înaintea celor două baraje. Eu îmi doresc să rămână alături de noi, să vedem sub ce formă. Are un merit important pentru tot ce s-a realizat în acest proiect, începând cu Liga a IV-a și până în momentul de față. A fost mai mult decât un jucător și un căpitan de echipă, a fost antrenorul din teren, din punctul meu de vedere. Mi-aș dori să fie alături de noi să continuăm împreună ceva la ce și-a adus și el aportul și să tindem la mai mult”, a punctat Roland Nagy, pentru uta-arad.ro.

  Mulțumim Sorin Botiș!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.