marþi, 5 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  „Adio prieten bun, adio frate! Ai plecat prea repede dintre noi”

  de Tudor Bogdan | 26 iulie 2016, 2:45 PM | Știri Arad

  0

  În urmă cu două săptămâni, la data de 11 iulie, zeci de prieteni îi scriau pe Facebook urări de ziua lui de naștere. Astăzi, o bună parte dintre acei prieteni l-au condus pe ultimul drum. S-a întâmplat la ora 13, la Eternitatea.

  Probabil la ora la care scriem aceste rânduri, o grămadă de coroane sunt așezate pe locul de veci al celui care a fost sculptorul arădean Florin Ardelean. Cariera lui a fost scurtă. A murit stupid. Se afla în locul nepotrivit, la momentul nepotrivit, probabil alături de persoana nepotrivită. Nu a avut nicio șansă atunci când mașina condusă de prietenul său Darius Creț a lovit un cap de pod.

  A fost sculptor. Era pasionat de sculptură și de mașini. În luna mai a absolvit Universitatea Aurel Vlaicu din Arad și avea foarte multe mesaje pe pagina lui de Facebook în care i se ura „noroc și succes în viață”. Firul vieții lui s-a rupt după numai două luni de la acel moment.

  Acum, prietenii îi scriu mesaje de condoleanțe. Și sunt mulți…

  ardelean 4

  ardelean 1

  ardelean 2

  Dumnezeu să te ierte Florin Ardelean!

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.