„Adio prieten bun, adio frate! Ai plecat prea repede dintre noi”

  de Marius Man | 26 iulie 2016, 2:45 PM | Știri Arad

  0

  În urmă cu două săptămâni, la data de 11 iulie, zeci de prieteni îi scriau pe Facebook urări de ziua lui de naștere. Astăzi, o bună parte dintre acei prieteni l-au condus pe ultimul drum. S-a întâmplat la ora 13, la Eternitatea.

  Probabil la ora la care scriem aceste rânduri, o grămadă de coroane sunt așezate pe locul de veci al celui care a fost sculptorul arădean Florin Ardelean. Cariera lui a fost scurtă. A murit stupid. Se afla în locul nepotrivit, la momentul nepotrivit, probabil alături de persoana nepotrivită. Nu a avut nicio șansă atunci când mașina condusă de prietenul său Darius Creț a lovit un cap de pod.

  A fost sculptor. Era pasionat de sculptură și de mașini. În luna mai a absolvit Universitatea Aurel Vlaicu din Arad și avea foarte multe mesaje pe pagina lui de Facebook în care i se ura „noroc și succes în viață”. Firul vieții lui s-a rupt după numai două luni de la acel moment.

  Acum, prietenii îi scriu mesaje de condoleanțe. Și sunt mulți…

  ardelean 4

  ardelean 1

  ardelean 2

  Dumnezeu să te ierte Florin Ardelean!

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.