sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un oraş din Arad a trecut pe lista roşie alături de alte 25 din țară

  de Special Arad | 22 septembrie 2021, 2:51 PM | Știri Arad

  1

  Grupul de Comunicare Strategică a publicat lista cu localitățile care au incidența cumulată la 14 zile a cazurilor de COVID-19 mai mare sau egală cu trei la mia de locuitori.

  După ce o localitate atinge incidența de 3 la mia de locuitori este necesară convocarea Comitetelor Județene pentru Situații de Urgență pentru adoptarea de măsuri de prevenție și limitare a răspândirii virusului SARS-COV-2, în conformitate cu prevederile Hotărârilor CNSU și a celor de guvern în vigoare.

  Oraşul Sebiş este primul oraş din județul Arad care trece acum în lista roşie, având o rată de incidență de 3,63 la mia de locuitori. Pe lista națională, acesta se află pe locul 23 din totalul celor 292 localități (26 oraşe şi 266 comune) înregistrate astfel.

  În total, în județul Arad sunt 8 localități în scenariul roşu, Sebiş fiind singurul oraş, restul fiind comune.

  Vezi lista completa a localităților în scenariul roşu la nivel național AICI.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.