Un nou laborator acreditat va efectua contra cost teste Covid-19 la Arad, anunță DSP

  de Special Arad | 16 iulie 2020, 12:07 PM | Coronavirus | Știri Arad

  0

  Având în vedere solicitările primite din partea cetățenilor cu privire la posibilitatea efectuării de către Direcția de Sănătate Publică a Județului Arad a testărilor contra cost, s-a decis ca începând de joi, 16.07.2020 să fie deschis un Centru de testare într-un laborator acreditat, situat în Municipiul Arad, anunță instituția într-un comunicat.

  „Odată cu relaxarea măsurilor de siguranță și cu ieșirea din starea de urgență, tot mai mulți cetățeni din județul Arad s-au reîntors la muncă sau au optat pentru un concediu în străinătate, fiindu-le solicitat de majoritatea țărilor, să fie testați Covid-19. Astfel, am primit în ultima perioadă tot mai multe solicitări pentru a pune la dispoziția arădenilor un laborator acreditat de recoltare care să ofere rezultate într-un timp cât mai scurt. Ne bucurăm că va crește astfel și numărul de persoane testate dar și că am putut răspunde pozitiv solicitărilor acestora”, declară directorul DSP Arad dr. Horea Timiș.

  Locație: Arad, strada Feleacului, nr. 1
  Telefon programări: 0742 170 202
  Program recoltări: Luni-Sâmbătă între orele 09:00-11:00
  Tarif: 245,00 lei (TVA inclus)

  Eliberarea rezultatelor va fi efectuat în termen de 24 ore de la recoltare, în zilele lucrătoare, iar buletinul de analize va fi eliberat în limba Română și Engleză.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.