Update Un fost șef al DNA Timișoara, procurorul Tamas Schiffbeck, s-a sinucis aruncându-se de pe clădirea instituției!

  de Special Arad | 15 martie 2019, 8:59 AM | Regional | Topic special

  0

  Fostul șef al DNA Timișoara s-a sinucis în această dimineață, la ora 8 și 10 minute, aruncându-se de pe clădirea care găzduiește sediul instituției din orașul de pe Bega. Tamas Schiffbeck a fost șeful DNA Timișoara până în 2015.

  Conform colegilor, nimic nu anunța acest gest. Tamas Schiffbeck a venit la serviciu ca în fiecare dimineață, a vorbit cu colegii, a intrat în biroul său, iar la un moment dat a deschis geamul, forțând o balama, și s-a aruncat în gol. Primul care l-a văzut a fost un ofițer antidrog, în aceeași clădire aflându-se și sediul DIICOT Timișoara.

  Conform pressalert.ro, Tamas Schiffbeck avea 48 de ani, era căsătorit și avea doi copii.

  UPDATE

  DNA transmite un mesaj de condoleanţe după decesul procurorului Tamaș Schiffbeck, fost şef DNA Timişoara. Conducerea DNA precizează că nu există informaţii că procurorul ar fi fost vizat în vreo anchetă penală sau disciplinară.

  “Conducerea și personalul din cadrul Direcției Naționale Anticorupție își exprimă profundul regret pentru încetarea din viață, a domnului procuror Tamaș Schiffbeck, un bun coleg și un profesionist desăvârșit.

  În acest moment de mare cumpănă, transmitem pe această cale sincere condoleanțe familiei.

  Dumnezeu să îl odihnească!

  Direcția Națională Anticorupție nu are cunoștință ca domnul procuror Tamaș Schiffbeck să fi fost vizat de vreo anchetă penală sau disciplinară”, transmite DNA.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.