Un documentar BBC, mai urmărit decât X-Factor (VIDEO)

  de Special Arad | 2 decembrie 2016, 3:31 PM | Internaţional | Recomandările editorilor | Video

  1

  Televiziunea națională din Marea Britanie a anunțat că mai mulți tineri urmăresc documentarul produs de David Attenborough, Planeta Pământ 2, decât emisiunea de divertisment X Factor.

  BBC a difuzat până acum trei episoade din noul documentar despre Terra, iar audiențele sunt mai mari decât ale show-ului de televiziune X Factor.

  „Am aflat că atragem un număr neobișnuit de tineri. Mă bucură enorm”, a spus David Attenborough, producătorul și prezentatorul emisiunii.

  Cel mai urmărit a fost al doilea episod, despre munți. 1,8 milioane de tineri din Marea Britanie din segmentul 16-35 de ani uitându-se la documentarul difuzat duminică seara de postul britanic, spre deosebire de 1,4 milioane de tineri britanici care au preferat emisiunea X Factor de la ITV.

  Cifrele nu sunt suprinzătoare, având în vedere că secvențe din „Planet Earth 2” s-au viralizat pe Internet. Cel mai cunoscut a devenit cel în care o iguană din Galapagos scapă teafără dintr-o mulțime de șerpi.

  Spre deosebire de primul documentar, difuzat acum zece ani, „Planet Earth 2” folosește noile tehnologii, care permit o apropiere mai mare de animale, imagini de mai mare calitate și mai spontane decât camerele statice din trecut.

  Însă nu numai imaginile impresionează. Coloana sonoră a fost făcută de celebrul Hans Zimmer, care a compus muzica pentru filme celebre de la Hollywood.

  Sursa: Digi 24

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.