Un best-seller în devenire: „Doi și-un Sfert-ul și prefectul la ușa Marelui Arhitect”

  de Special Arad | 26 august 2014, 10:16 AM | Culise | Recomandările editorilor

  0

  Apar cărțile ca ciupercile după ploaie. Că sunt bune, că sunt proaste, apar. Ultima, un thriller, scrisă de un autor necunoscut (sau poate mai mulți)… e în două volume și unii chiar doresc să ajungă un best-seller național. Subiectul nu e deloc banal, însă strategia cu care e pusă în pagină acțiunea, lasă de dorit: un șefuleț de la „Doi și-un Sfert”, mason cu vechime în Arad într-o lojă regulară, umblă pe la confrații săi într-ale Ordinului (Frăției, nu structurii militare) și dorește să-i convingă să-l primească alături de ei pe nimeni altul decât prefectul Aradului, Cosmin Pribac. Motivul „militarului în costum” de a face lobby pentru înaltul funcționar ne cam scapă și probabil că o să mai citim o dată cartea ca să-i înțelegem substratul. Totuși, poate unii dintre dumneavoastră, cititorii, pricepuți într-ale masoneriei, o să găsiți răspunsul mai repede decât noi. Așa că… citiți, citiți atent, asta în cazul în care reușiți să cumpărați cartea, cererea fiind imensă…

  Francmasoneria este o frăție a oamenilor liberi, indiferent de religie sau de clasa socială. Și, cu riscul de-a nu greși, indiferent de apartenență politică! Că, de, se poartă și, mai ales, fără să fii frate cu Puterea, e bai de scăunelul pe care-l ai sub fund!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.