duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update Florentina Horgea este numită în funcția de Prefect al Județului Arad

  de Andrei Fuliaș | 6 iulie 2017, 12:53 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  11

  Se cam știe deja, de ceva vreme, despre Cosmin Pribac faptul că acesta nu prea se mai află în grațiile pesediștilor, sau cel puțin nu a celor care contează. Instalat în funcție în 2012, de către cuplul Căprar-Măduța – care conducea atunci PSD Arad, Pribac este cel mai longeviv prefect al Aradului de după Revoluție. Se pare că acesta nu se mai află în grațiile conducerii pesediste, Fifor-Căprar, aceștia pregătind schimbarea lui din funcție după cinci ani de mandat, sau cel puțin așa susțin sursele noastre, și instalarea în scaunul de prefect al Florentinei Horgea, actualul subprefect. Asta deși în cărți, până mai zilele trecute, se afla și o altă doamnă, tot soție de pesedist, anume Amelia Rus, al cărei soț, Silviu Eugen Rus, a ocupat funcția de consilier local pe listele PSD. Totodată, cei doi soți Rus au angajați în funcții de conducere în cadrul SC Lazăr & Sohne SRL.

  Așadar, din culisele laboratoarelor PSD se aude că Florentina Horgea i-ar fi luat fața Ameliei Rus și că urmează, cât de curând, să fie instalată în fruntea Instituției Prefectului Județului Arad.

  UPDATE: Cosmin Pribac a fost schimbat din funcția de prefect, iar în locul lui a venit subprefectul Florentina Horgea.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Foarte buna aceasta schimbare de prefect la Ar,deoarece d-na Horgea poate iubeste pe UTA si dispune d-lui FALCA GHE si firmei Tehnodomus sa mai monteze niste piloni la stadionul in constructie Neuman,ca sa-i fie marita capacitatea la 18 000 locuri ,cum a fost odinioara !Primarul Robu al TM a dat aviz sa fie daramat Dan Paltinisanu si construit un stadion ultramodern de 31 000 locuri.Intotdeauna jud.Arad a fost mai slab ca Timisul… Succes d-na Florentina si nu uitati ce v-am propus,ca sa ramaneti in istoria Ar. cu marirea Neumanului!

   --10 voturi
   +1
   -1
  2. A auzit-o cineva vreodată vorbind pe Baba Cloanța asta? Știe cineva de vreo inițiativă a ei, o idee sau o realizare? Așa-i și Mihai Tudose, așa-i și Căprar. Oameni de paie, moluște la dispoziția șefilor! Valabil pentru toate partidele, nu numai pentru PSD.

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.