Ultimele cuvinte ale lui Sean Connery despre rolul care i-a schimbat viața, agentul 007 – „Bond. James Bond”

  de - | 2 noiembrie 2020, 11:39 AM | Film

  0

  Legendarul actor a murit pe 31 octombrie, la casa sa din Bahamas, în vârstă de 90 de ani.

  Odată cu încetarea din viaţă a lui Sir Sean Connery, actorul care l-a interpretat pe James Bond pe marele ecran şi a redefinit ideea de masculinitate (un Cary Grant mai primejdios), IndieWire republică discuţia de 30 minute cu actorul ce a avut loc acum câțiva ani, la telefon. Connery era în Praga, pe platourile a ceea ce urma să fie ultimul său film – „The League of Extraordinary Gentlemen”. Iată, practic, ultima declaraţie a actorului despre 007.

  „A fost captivant şi plăcut, cu poveşti bune, cu fete frumoase şi cu filmări în locuri interesante”, declara actorul despre apariţiile în filmele seriei Bond: „Şi am apreciat tot ceea ce am primit”.

  Atunci când a fost întrebat despre succesul primului Bond, „Dr. No”, din ’62, mai ales în Anglia, Connery a răspuns că seria a oferit o scăpare din sumbrele filme dramatice „muncitoreşti” ale anilor ’50: „Era ceva proaspăt, avea stil, deşi nu a costa foarte mult pentru că aveam numai un milion pentru a face filmul”, relata el.

  Citește continuarea pe cinemagia.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.