joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Actorul Kenneth Tsang, celebru pentru roluri din „James Bond” și „Memoriile unei gheișe”, a fost găsit mort într-un hotel de carantină

  de - | 27 aprilie 2022, 5:01 PM | Internaţional

  0

  Kenneth Tsang în filmul James Bond „Die Another Day”

  Actorul Kenneth Tsang, un reprezentant de marcă din „epoca de aur” a cinematografiei cantoneze, a fost descoperit decedat miercuri într-o cameră a unui hotel din Hong Kong, unde se afla în carantină după un sejur petrecut în străinătate.

  Kenneth Tsang, în vârstă de 87 de ani, a fost descoperit de angajaţi ai acelui hotel, la două zile după întoarcerea sa din Singapore, scrie Agerpres. Poliţia locală a anunţat miercuri în jurul orei prânzului (04:00 GMT) că a fost informată în legătură cu „un cadavru” care a fost descoperit de angajaţii unui hotel. Persoana decedată era un bărbat de 87 de ani al cărui nume era Tsang, potrivit raportului întocmit de poliţiştii din Hong Kong.

  Pentru locuitorii din Hong Kong şi admiratorii cinematografiei cantoneze, Kenneth Tsang era un actor renumit, graţie unei cariere întinse pe durata a şase decenii şi celor peste 200 de roluri interpretate în filme înscrise în baza de date a site-ului IMDb.

  Sursa: Digi24.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.