joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ultimele căști wireless Sony oferă anularea zgomotului și un rating IP55

  de Special Arad | 17 mai 2020, 10:56 AM | IT | Recomandările editorilor

  0

  (foto: via xda-developers.com)

  Sony își extinde linia de căști True Wireless Stereo (TWS) cu lansarea modelului Sony WF-SP800N. Acest model este a cincea adăugare la seria de căști total wireless a companiei Sony. Noul model este un succesor direct al setului Sony WF-SP700N, lansat în 2018 și aduce câteva îmbunătățiri notabile. Vine cu protecție împotriva apei și a prafului, o durata de viață a bateriei îmbunătățită și un design mai bun.

  La fel ca predecesorul său, căștile Sony WF-SP800N sunt concepute pentru iubitorii de sport, iar Sony le recomandă ca un însoțitor perfect pentru antrenamente și alergările de întreținere. Căștile Sony sunt certificate IP55 pentru rezistența la apă, transpirație și praf – un pas înainte față de protecția IPX4 pe modelul anterior. Setul Sony utilizează stabilizatori cu arc moale și design curbat pentru o fixare sigură în urechi în timpul activităților sportive, conform XDA-Developers.

  Anularea activă a zgomotului (ANC) este una dintre principalele atracții ale setului Sony WF-SP700N, care vă permite să filtrați zgomotul exterior nedorit. Puteți utiliza aplicația pentru a personaliza în continuare anularea zgomotului în funcție de împrejurimi (acasă, la lucru, în aer liber) și chiar să ajustați egalizatorul după bunul plac. Aplicația vă permite chiar să creați profiluri bazate pe locație – de exemplu, puteți să o setați automat pentru a anula zgomotul când ajungeți la birou sau sala de sport.

  Noul set wireless Sony WF-SP800N vor fi un concurent serios pentru setul Samsung Galaxy Buds+ sau setul Apple AirPods Pro. În perioada primului trimestru din 2020, când din cauza COVID-19 majoritatea smartphone-urilor au scăzut ca vânzări, seturile wireless alături de smartwatch-uri s-au vândut foarte bine.

  Revenind la căștile Sony, acest set are o durata de viață a bateriei excelentă. Sony pretinde că au până la 9 ore de viață a bateriei, cu anularea zgomotului pornit (13 ore fără ANC). Aceasta poate fi extinsă până la 18 ore folosind carcasa de încărcare (26 de ore fără ANC). Carcasa se încarcă prin USB-C (fără încărcare wireless) și acceptă încărcare rapidă – o încărcare de 10 minute este suficientă pentru o oră de redare a muzicii.

  De asemenea, cu Quick Attention Mode – modul de atenție rapidă, puteți reduce volumul muzicii și să amplificați zgomotul exterior când așezați un deget pe unul dintre muguri. Asemănător celorlalte căști de la Sony, WF-SP800N oferă, de asemenea, controale tactile pentru a vă permite să întrerupeți sau săriți / schimbați piesele muzicale, să răspundeți la apeluri și să chemați Google Assistant cu o simplă atingere.

  În privința calității sunetului căștile Sony WF-SP800N nu excelează. Calitatea sunetului nu este foarte detaliată, deoarece aceste căști sunt parte a liniei Extra Bass de la Sony, cunoscută pentru oferirea de sunete bazate pe bas. Noile căști Sony acceptă numai coduri Bluetooth de bază, cum ar fi SBC și AAC – nu este compatibil cu aptX, aptX HD sau LDAC. Căștile Sony WF-SP800N sunt disponibile în negru, alb, albastru sau portocaliu la prețul de 185 euro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.