Sony a lansat noile căști LinkBuds S – design nou și foarte confortabile

  de Special Arad | 28 iunie 2022, 7:29 PM | IT

  0

  (foto: androidpolice.com)

  Sony a lansat căștile LinkBuds la începutul acestui an, având un design în formă de inel cu o gaură în centru. În ciuda construcției noi, nu au fost nici pe departe cele mai bune căști wireless de pe piață. Doar câteva luni mai târziu, compania Sony a adăugat ceva în plus la această serie, introducând modelul LinkBuds S, cu un design mai tradițional.

  Noua formă ergonomică ar trebui să contribuie la o potrivire mai stabilă și la evitarea oboselii urechilor. Acest lucru este important, deoarece Sony spune că LinkBuds S oferă o experiență de purtare „Never Off”. Conform AndroidPolice, căștile Sony LinkBuds S dispun de drivere de 5 mm care produc ceea ce Sony descrie drept „bas puternic și voce uimitor de clară”. În plus, procesorul integrat V1 ajută la anularea zgomotului și la reducerea distorsiunii. Căștile în sine sunt fabricate din materiale reciclate recuperate din piesele auto. Se vor expedia în ambalaje care nu conțin plastic.

  Sony colaborează cu Niantic, o companie americană de dezvoltare de software, pentru a oferi o nouă experiență de joc audio AR pentru utilizatori, folosind senzori și tehnologie de sunet spațial. În timpul jocului, utilizatorii vor auzi sunete de la LinkBuds S în funcție de direcția în care se uită.

  Dimensiunea mică a căștilor înseamnă că nu este loc pentru niciun buton fizic. În schimb, un senzor tactil poate fi folosit pentru a controla redarea muzicii și pentru a activa Quick Attention – Atenția rapidă. Pentru o conversație ușoară, căștile pot întrerupe automat redarea muzicii atunci când detectează că trebuie să vorbiți cu cineva. Căștile Sony LinkBuds S sunt și foarte ușoare. O cască cântărește aproximativ 4,8 grame, în comparație, o cască AirPod Pro are 5,4 grame, iar una Samsung Buds Pro cântărește 6,3 grame.

  Sony LinkBuds S oferă, de asemenea, posibilitatea de a reda automat muzică de îndată ce le puneți, încheiați un apel sau ieșiți la plimbare. Căștile folosesc un algoritm unic și date colectate de la senzor pentru a vă analiza activitatea și apoi a decide dacă să începeți sau nu redarea muzicii. Utilizatorii vor trebui să instaleze aplicația Auto Play pe telefonul lor Android și să o conecteze la aplicația Sony Headphones pentru ca funcția să funcționeze corect. Versiunea iOS a aplicației va fi lansată în iunie.

  Pentru o asociere rapidă și ușoară Sony LinkBuds S are asistenții inteligenți Google Assistant și Amazon Alexa, așa că puteți invoca Google doar spunând „Hei Google”. În ceea ce privește durata de viață a bateriei, Sony susține că LinkBuds S poate dura până la 6 ore cu anularea zgomotului activată. Acesta poate fi extinsă la 14 ore folosind carcasa de încărcare inclusă, pentru o durată totală de funcționare de 20 de ore. Datorită suportului de încărcare rapidă, o reîncărcare de 5 minute ar trebui să fie suficientă pentru a oferi o oră suplimentară de funcționare.

  Căștile wireless Sony LinkBuds S sunt disponibile pentru vânzare la un preț de aproximativ de 179 GBP / 200 USD / 200 euro sau echivalentul în lei, atât în ​​nuanțe de alb, cât și de negru.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.