duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  Noul set wireless Samsung Galaxy Buds 2 va veni în mai multe culori noi

  de - | 12 mai 2021, 12:48 PM | IT

  0

  Samsung va organiza în vară un nou eveniment Galaxy Unpacked în care va lansa modelele Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. Sunt informații că mai vor fi lansate atunci și un nou ceas inteligent Galaxy Watch 4 și un nou set de căști wireless Samsung Galaxy Buds 2.

  Samsung a lansat primul set wireless Galaxy Buds împreună cu seria Galaxy S10. De atunci, au apărut un Galaxy Buds+ (cu seria Galaxy S20), Galaxy Buds Live (cu seria Note 20) și Samsung Galaxy Buds Pro (cu seria Galaxy S21). Dar gigantul high-tech sud-coreean nu au lansat până acum un adevărat Samsung Galaxy Buds 2. Acum, tot mai multe informații apar despre Samsung Galaxy Buds 2 și, conform celor mai recente, noile căști wireless Samsung vor fi disponibile în cel puțin patru culori.

  Conform site-ului 9to5google, setul TWS (True Wireless Stereo) Samsung Galaxy Buds 2 va purta numărul de model SM-R177 și, cel puțin la început, va fi livrat în patru variante de culori diferite. Albul și negrul tipice sunt incluse în acestea, dar dincolo de acestea, opțiunile violet și verde vor fi aparent disponibile. Mai exact, opțiunea verde se va potrivi cu ceea ce este oferit pe viitorul Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3, un verde într-o nuanță de culoare mai deschisă. Vă reamintim că modelele Samsung Galaxy Z Fold 2 și Samsung Galaxy Z Flip nu au fost disponibile în culoarea verde.

  Totuși, acest lucru nu este deloc de surprinzător. Samsung își lansează în mod obișnuit căștile în moduri de culoare care se potrivesc cu telefoanele emblematice din acel an. Originalul Galaxy Buds, de exemplu, a copiat galbenul vibrant de la modelul Samsung Galaxy S10e. Setul Galaxy Buds+ a copiat, de asemenea, „Cloud Blue” din seria Galaxy S20, precum și culorile „Aura Red” și „Aura Blue” disponibile în anumite regiuni. Căștile în forma bobului de fasole – Galaxy Buds Live a fost livrate în mod similar în „Mystic Bronze”, iar Samsung Galaxy Buds Pro, în cele din urmă, a venit în violet. Culoarea verde pentru setul Galaxy Buds 2 a fost aleasă pentru a se potrivi cu noile modele pliabile, iar violet pentru a se potrivi cu seria Galaxy S21 în absența unei serii Galaxy Note în acest an.

  Totuși, există încă o mulțime de lucruri pe care nu le știm despre viitorul set de căști wireless Samsung Galaxy Buds 2 în afara culorilor. Nu știm cum și dacă Samsung a modificat designul, cât costă și când exact se vor lansa. Totuși, probabil, toate aceste lucruri vor fi dezvăluite în timp.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.