duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Căștile wireless AKG N400, un concurent serios pentru Galaxy Buds+

  de Special Arad | 13 aprilie 2020, 1:03 PM | IT

  1

  (foto: androidauthority.com)

  Cu foarte mulți dintre noi care lucrează de acasă, căștile care anulează zgomotul sunt mai importante ca niciodată. Recent căștile wireless cu adevărat fără fir AKG N400 ANC au ajuns pe piață. ANC – Active noise control, este pentru controlul activ al zgomotului. Noile căști produse de subsidiara Samsung, putem spune că pun în umbră societatea mamă cu ale sale Samsung Galaxy Buds+, lansate anul acesta.

  Căștile AKG N400 sunt rezistente la apă și pot fi chiar scufundate până la 30 de minute la adâncimea de 1 metru. Sunt certificate cu ratingul IPX7, mai mult decât poate rezista oricare dintre căștile Samsung Galaxy Buds sau Galaxy Buds+. Acest lucru le face o opțiune excelentă pentru sportivi, deoarece sunt acceptate alte caracteristici obligatorii, precum modurile Ambient Aware și TalkThru.

  Conform AKG cu o singură încărcare se asigură 12 ore de redare audio cu anularea zgomotului pornit. Sigur că durata de redare a muzicii poate varia în funcție de mediul de utilizare, precum și volumul la care se ascultă. Dacă acest lucru se dovedește adevărat, AKG N400 vor avea parte de cea mai bună durată de viață a bateriei în rândul căștilor TWS (True Wireless Stereo) aflate pe piață. Încărcarea wireless rapidă și Qi sunt ambele acceptate de carcasă. Doar 10 minute de încărcare rapidă furnizează o oră de muzică, conform AndroidAuthority.

  Spre deosebire de căștile Galaxy Buds+, căștile wireless AKG N400 oferă trei perechi de auriculare moi și flexibile din silicon și o pereche cu memorie pentru a optimiza și mai mult eficiența controlului activ de anulare a zgomotului. Căștile wireless sunt compatibile numai cu dispozitive mobile care acceptă Android 5.0 sau o versiune ulterioară și iOS 9.0 sau o versiune ulterioară. Setul AKG N400 are o greutate a carcasei de 65 grame iar greutatea individuală a fiecărei căști este de 7,7 grame.

  AKG folosește panouri tactile pe căștile sale, care pot fi utilizate pentru a comuta sau dezactiva anularea zgomotului, pentru trece prin diferite moduri de ascultare, pot accesa asistentul virtual preferat, inclusiv Siri și Google Assistant și controlează redarea muzicii. Integrarea Spotify nu este menționată cu AKG N400, așa că dacă doriți Spotify va trebui să vă orientați spre Samsung Galaxy Buds+.

  Căștile wireless AKG N400 sunt disponibile în negru, albastru și argintiu și momentan sunt disponibile doar pe site-ul Samsung Coreea la un preț de aproximativ 165 de euro. Deocamdată nu a fost anunțată disponibilitatea lor globală dar acest lucru va avea loc în cel mai scurt timp.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.