joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Căștile Sennheiser HD 620S lansate, au ANC hibrid și sunt confortabile de purtat

  de Special Arad | 23 mai 2024, 2:38 PM | IT

  0

  Târgul audio High End 2024 a avut loc la München în perioada 9-12 mai 2024. Aici compania Sennheiser a dezvăluit cel mai nou membru al seriei HD 600, căștile Sennheiser HD 620S.

  Oferă o interpretare convingătoare a căștilor închise pe urechi pentru o ascultare privată, de referință, fără compromisuri. Căștile Sennheiser HD 620S oferă echilibrul perfect între sunetul hi-fi și izolarea în categoria căștilor închise.

  Setul de căști Sennheiser HD 620S are traductoare dinamice de 42 mm reglate personalizat, potrivit GizmoChina. Ele produc un „sunet de referință” și oferă o experiență audio captivantă. Sennheiser a echipat npul său set HD 620S cu o bobină din aluminiu ultra-ușoară de 150 ohmi, care oferă o claritate mai bună și o reprezentare audio precisă. Permite în mod eficient un sunet puternic și dinamic pe întregul spectru de frecvență.

  Structura este ușoară și este proiectată ținând cont de utilizarea prelungită. Compania Sennheiser susține că noul set de cîști pe urechi HD 620S este conceput pentru a fi purtat confortabil ore lungi, fără a genera oboseală. Nu numai că se simte bine la atingere, dar este și conceput pentru a gestiona reflexiile interne.

  Setul Sennheiser HD 620S este inspirat de designul seriei HD 600 și 500 de căști premium. Setul Sennheiser oferă glisoare pentru bentița ranforsată cu oțel, capace spațioase pentru urechi și tampoane pentru urechi create din piele artificială.

  Setul vine în cutie cu un cablu detașabil de 1,8 metri lungime și are o mufă de 3,5 mm. De asemenea, primiți în pachet un adaptor de la 3,5 mm la 6,3 mm care vă permite să vă conectați la mai multe dispozitive audio și o husă de stocare pentru acestea. Setul Sennheiser HD 620S are o greutate de 326 grame (fără cablu).

  Vă reamintim că Sennheiser are și căști wireless, de exemplu setul Momentum True Wireless 4. Acesta dispune de conectivitate Bluetooth v5.4 și oferă până la 7,5 ore de timp de ascultare, care poate fi extins până la 30 de ore cu carcasa de încărcare. Sunt din aceeași clasă cu Samsung Galaxy Buds 2 Pro și Apple Airpods Pro.

  Căștile de calitate profesională Sennheiser HD 620S sunt în prezent disponibile pe site-ul oficial al companiei pentru 349,95 de dolari. Se pare că compania va începe, de asemenea, să vândă un cablu opțional de 4,4 mm mai târziu în această vară pentru cei care doresc să conecteze căștile Sennheiser la o gamă mai largă de dispozitive hi-fi care acceptă acest conector.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.